FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 07/10/2015

La FEEC col·labora amb el primer ‘Creuer del trekking’

Societat

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) col·labora junt amb la Federazione Italiana Escursionismo (FIE) i la Fédération Française de la Randonnée Pédestre (FF Randonnè) en l’organització del primer “Creuer del trekking”.

Aquesta singular iniciativa de la companyia Costa Cruceros pretén unir la comoditat del viatge a bord d’un creuer amb la passió per la muntanya i l’excursionisme.

El vaixell Costa Fortuna sortirà des del port italià de Savona el 2 de novembre, i des del port de Civitavecchia el dia 3. El creuer té una duració de cinc dies, amb parades a Marsella i Barcelona.

Durant la parada a Marsella es realitzarà una excursió per descobrir el Parc Nacional de Calanques. Aquest espai natural protegit engloba zones de terra i mar i s’exten per tres ciutats: Marsella, Cassis i La Ciotat.

A Barcelona els viatgers podran triar entre dues opcions: una visita al Parc Natural de Collserola, o una al massís de Montserrat. La ruta montserratina portarà als excursionistes fins el Mirador de Sant Jeroni, a 1.237 metres.

En totes les excursions els creueristes aniran guiats i acompanyats per un guia expert de l’European Ramblers Association (ERA).

Fotografia / sportoutdoor24.it