FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 01/04/2015

La FEEC, amb les biblioteques de les entitats excursionistes i els clubs esportius

Cultura

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha completat la primera campanya de suport a les biblioteques de les entitats i clubs federats. Davant l’interès demostrat i la bona acollida d’aquesta iniciativa, aquest any es tornarà a activar la campanya que té com a objectiu revitalitzar i potenciar els fons de les biblioteques excursionistes i de muntanya.

Un projecte que es va iniciar amb una enquesta

El 2013 és va enviar una enquesta a totes les entitats i els clubs federats per saber si tenien o no biblioteques. En aquesta enquesta hi havia algunes preguntes que l’entitat havia de respondre en relació a la seva biblioteca i finalment adjuntar una fotografia. El 2014, i finalitzada l’entrega de les enquestes, van respondre 29 entitats afirmant que disposaven de biblioteques. Seguidament l’Àrea d’Entitats es va posar amb contacte amb les editorials que la Piolet, Alpina i Cossetània, perquè fes un lot amb diferents llibres o mapes.

Un cop recollida la informació, es va entregar un formulari perquè escollissin un dels lots. Passada la data per contestar aquest formulari, les editorials van enviar els lots a les entitats. Aquest any s’enviarà a totes les entitats l’enquesta per saber si disposen o no de biblioteca. Les entitats que ja la van respondre, però, no han de tornar-la a fer. Encara que sí que han d’escollir el tipus de material que requereixen.