FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 07/09/2015

La FEEC, amb les activitats de la Diada de l’11 de Setembre a Barcelona

Cultura Societat

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya participarà en els diversos actes organitzats per la Diada Nacional de Catalunya de l’11 de Setembre a Barcelona. El president de la FEEC, Jordi Merino, acompanyat per membres de la Junta Directiva i pel representant territorial de la vegueria del Barcelonès, Ramon Tornero, participarà a la ofrena floral al monument de Rafael Casanova a les 9 del matí. A la tarda, la FEEC i les entitats excursionistes i clubs esportius de muntanya participaran en el tram 2 de l’esport català de la Via Lliure a la República Catalana, manifestació convocada a l’avinguda Meridiana de Barcelona.

L’Aplec Excursionista dels Països Catalans, a la parada de la FEEC

La FEEC també estarà present a l’estand número 45 de la Mostra d’Entitats dels Països Catalans organitzada per la Gent de la Terra al passeig de Lluís Companys de Barcelona. Durant la jornada, entre d’altres activitats, els representants del Centre Excursionista Pedreguer, l’entitat organitzadora de l’Aplec Excursionista dels Països Catalans d’aquest any, oferiran informació i lliuraran cartells sobre la trobada prevista a la Marina Alta, el País Valencià al proper mes d’octubre.

La Mostra d’Entitats, que comença ben d’hora i acaba al vespre, vol ser una exposició àmplia i explícita de treballs i projectes al voltant de la nació catalana, la seva societat i la recerca de les seves llibertats individuals i col·lectives. Aquesta és la tretzena edició d’una mostra que aplega des de tallers infantils fins a presentacions de llibres, passant per activitats relacionades amb les danses i músiques populars catalanes, entre moltes altres propostes. La FEEC hi participa amb la venda de material propi i oferint informació sobre l’activitat excursionista i els esports de muntanya.