FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 14/04/2014

La Federació Internacional d’Esquí de Muntanya entra al Comitè Olímpic Internacional

Esquí de muntanya

La Federació Internacional d’Esquí de Muntanya (ISMF), de la qual forma part la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), ha rebut el reconeixement del Comitè Olímpic Internacional (COI) en la reunió de l’executiva a Belek (Turquia) el 10 d’abril. Aquesta és una de les passes prèvies perquè l’esquí de muntanya pugui entrar algun dia en el programa olímpic dels Jocs d’Hivern. La fita assolida per la ISMF arriba cap al final d’una brillant temporada per als esportistes catalans d’esquí de muntanya, que ocupen els primers llocs de les classificacions tant a nivell nacional com internacional.

Carta d’agraïment i vídeo commemoratiu

Des d’Itàlia, el president de la ISMF, Armando Mariotta, ha enviat una carta a totes les federacions membres per compartir l’èxit assolit, i les ha emplaçat a treballar per les properes passes que cal seguir en la pròxima assemblea plenària prevista per al mes de juny.

En la seva carta, Armando Mariotta, explica que “el resultat positiu del que hem aconseguit és, per descomptat, el primer pas de molts, en un camí que hem de caminar junts, cap a l’assoliment del ple reconeixement de l’esquí de muntanya com esport oficial als Jocs Olímpics”.

Amb aquest vídeo, en que un dels títols acaba dient “We are now an olympic federation”, la ISMF donava a conèixer la notícia sobre el reconeixement com a federació olímpica a través de la xarxa.