FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 19/03/2018

La Diada de Verdaguer Excursionista celebra el seu quinzè aniversari

Cultura

La UEC Barcelona, el Centre Excursionista de Catalunya, el Club Excursionista Pirinaic, la Penya Excursionista Guimerà, El Centre Excursionista Àliga, l’Associació Excursionista d’Etnografia i Folklore, Foment Excursionista de Catalunya, Secció de Muntanya del Reus Deportiu, Secció Excursionista del Club Natació Igualada, Agrupació Excursionista Talaia, Secció Excursionista de l’Ateneu Santjustenc, Club Muntanyenc Mollet i el Club Excursionista de Gràcia, han organitzat mancomunadament la XV Diada de Verdaguer Excursionista, el 18 de març.

La diada ha aplegat a excursionistes vinguts d’arreu de Catalunya i s’ha realitzat un itinerari que ha sortit des del mercat de la Vall d’Hebron fins a Vil·la Joana. Aquesta excursió ha passat pel barri dels Penitents, Vallparc, la font de Can Borni i el camí del Salze.

Vil·la Joana ha acollit una sessió verdagueriana com a record i resum de les XV Diades de Verdaguer Excursionista. Com a acte de cloenda, s’ha realitzat una ofrena floral al jardí de Vil·la Joana.

El president de la FEEC, Jordi Merino, ha assistit al quinzè aniversari d’aquesta tradicional diada excursionista.

Foto / SE Reus Deportiu