FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

La cursa per muntanya El Replà sorprèn amb un recorregut corredor i trencacames | FEEC

Notícies - 13/09/2015

La cursa per muntanya El Replà sorprèn amb un recorregut corredor i trencacames

Curses per Muntanya

El Centre Excursionista La Xiruca Foradada ha organitzat per quart any consequtiu la Cursa per Muntanya El Replà. Als dos recorreguts clàssics i més populars s’ha sumat un tercer recorregut pels corredors més exigents, de 21 quilòmetres i 1.032 metres de desnivell positiu.

El circuit era una incògnita pel gruix de participants que han pres la sortida des d’El Pla de Santa Maria. Primer passar per la Planota d’en Faló. Després una forta pujada fins al Tossal Gros, amb una posterior baixada tècnica, i finalment arribar al Replà de Sant Ramón. De la connexió d’aquests tres punts del terme ha resultat una cursa trencacames, amb constants canvis de desnivell, però molt corredora.

Els més ràpid en categoria masculina ha sigut David Jordan, amb un temps de 2 hores i 1 minut. En segon lloc ha arribat Igor Bertol, del Centre Excursionista La Xiruca Foradada, i en tercera posició Xavier Ayala, del Centre Excursionista L’Espardenya Vilallonga del Camp.

En categoria femenina, Ester Casajuana, del Club Excursionista Alliberadrenalina, no ha tingut rival i ha marcat un temps de 2 hores i 24 minuts. Segona ha sigut Feliciana Orquiola, del Club Excursionista Alliberadrenalina, i tercera Jordina Peña.

La cursa, que forma part del Circuit de Curses per Muntanya de la FEEC, patrocinat per Cébé i Tuga Active Wear, ha sumat 197 dorsals, dels 200 que hi havien disponibles. Ple absolut doncs per aquesta jove prova del calendari que es consolida definitivament.

Fotografies / Ivan Torres