FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 30/09/2014

La Cursa per Muntanya de Tivissa tanca el calendari de competicions de la FEEC

Curses per Muntanya

L’Associació Esportiva Extrem Team Tivissa organitza la Cursa per Muntanya de Tivissia el proper 12 d’octubre, prova que tanca la Copa Catalana de Curses per Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya d’aquesta temporada.

cartell_curses_muntanya_feec-624x882Els tivissans i les tivissanes plantegen una nova edició que, aquest any, compta amb una cursa llarga de quasi 23 quilòmetres i 1.438 metres de desnivell, en què els corredors tinen l’oportunitat única de recórrer els cims que perfilen el pintoresc poble de la Ribera d’Ebre. També s’ha organitzat una cursa curta d’11 quilòmetres per aquells participants menys agosarats, però, que no renuncien a guadir de cims des d’on es poden tenir vistes de 360º, per veure des del Delta de l’Ebre fins als Pirineus.

Les inscripcions a la cursa es poden fer a través del web de la FEEC. Amb la inscripció, cada participant té un tiquet per a la rostida prevista al final de la prova, així com unes ulleres de sol per a córrer, entre diferents obsequis dels patrocinadors.

Foto notícia: LimoWreck / Viquipèdia