FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 04/10/2016

La Cursa per Muntanya de Tivissa decidirà els guanyadors de la Copa Catalana

Curses per Muntanya

L’Associació Esportiva Extrem Team Tivissa organitza la 11a Cursa per muntanya de Tivissa, última prova de la 15a Copa Catalana de Curses per Muntanya  de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), el diumenge 9 d’octubre.

La cursa té un recorregut de 24 quilòmetres i 1.578 metres de desnivell acumulat, i els seus organitzadors la defineixen així: “Pedra, crestes, tècnica, vistes, pau, silenci, pujar, baixar, grimpar, dura, sorpresa, fred, patir, xalar …”. Tot plegat demostra el caràcter particular de la cita tivissenca.

Tivissa decidirà els guanyadors de la Copa Catalana de Curses per Muntanya

Després de la celebració de tres proves, i amb el podi masculí pràcticament definit, l’emoció es concentrarà sobretot en la categoria femenina. Les dues principals favorites per guanyar la copa, Sílvia Puigarnau (CE Guissonenc) i Ester Casajuana (AAEA Escola Treball), estan recuperant-se ràpidament de les lesions que van patir a la Taga 2040 Evo, i sembla que arribaran en plenes condicions a Tivissa. Gemma Colomé (CE Refalgarí) i Marta Batalla (AAEA Escola Treball) també prendran la sortida i es compten entre les favorites per pujar al podi de la cursa.

Entre els homes, destaca la presència de corredors com Pere Aurell (CEM La Cameta Coixa), tercer al Campionat de Catalunya de Curses per Muntanya 2016 disputat a Alcanar, Marc Fernández (CE Serres del Mestral) o Albert Giné (AE Trail Roquetes). Tots tres coneixen el terreny a la perfecció i es postulen com a ferms candidats a la victòria.

Fotografia / Ramón Ferrer