FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 16/04/2014

La cursa per muntanya de la Talaia reuneix a més de 300 corredors a Vilanova i la Geltrú

Curses per Muntanya

L’Agrupació Excursionista Talaia va celebrar l’11a Cursa de Muntanya de la Talaia el passat diumenge a Vilanova i la Geltrú. La prova, que va inaugurar el 12è Circuit Català de Curses per Muntanya del calendari de competicions de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), va comptar amb un total de 335 participants.

El podi va quedar constituit en primer lloc per Josep Maria Pijuan (Associació d’Alumnes i Exalumnes de l’Escola de Treball SE) en categoria masculina i Sílvia Puigarnau, (Centre Excursionista Guissonenc). Les segones posicions les van ocupar Jose A. González (Club Excursionista Uecanoia) i Xevi Guinovart (Associació Esportiva Diedre) en homes, i Regina Carne i Marta Batalla (Club Atlètic Espluguí SE), en dones.

cartell_curses_muntanya_web_1Juntament amb aquesta cursa d’uns 23 quilòmetres, l’Agrupació Excursionista Talaia va organitzar tres proves més: la primera edició de la Marathon Trail by Haglöfs, l’Small Race i la tradicional Caminada Popular.

La Marató, de 43 quilòmetres, va comptar amb una participació de 98 atletes. Els guanyadors van ser Roberto Sancho (Associació Esportiva Matxacuca) i Mercedes Arcos (Club Excursionista Uecanoia). A l’Small race, de 13 quilòmetres, hi van prendre part 353 corredors. Els vencedors van ser Ferran Sampere i Núria Quiroga. I, pel que fa a la Caminada Popular, en aquesta ocasió van ser 126 les persones que s’hi van apuntar.

Les properes cites del calendari de curses per muntanya de la FEEC són per al 27 d’abril, amb la 8a Cursa de Muntanya de l’Alta Segarra i la 5a Marató per Muntanya de la Fageda.

Fotografia: VNG Viatges