FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 14/04/2016

La cursa Pels Camins dels Matxos, primera prova de la Copa Catalana de Curses de Resistència

Curses per Muntanya

La 15a edició de la cursa de resistència Pels Camins dels Matxos, organitzada pel Centre Excursionista Torelló, enceta el calendari de la Copa Catalana de Curses de Resistència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), el dia 17 d’abril.

Pels Camins dels Matxos és una cursa de 63 quilòmetres i 6.200 metres de desnivell acumulat. Els corredors tenen un màxim de 15 hores per completar un recorregut que passa per llocs emblemàtics com Borgonyà, Bellmunt (1.248 metres), Salt del Molí, Serra de Curull, Puigsacalm (1.514 metres), La Grevolosa, Cabrera, La Creu de Salgueda (1.088 metres) o El Castell dels Torelló. La sortida i arribada de la està situada a la població de Torelló. Tots els participants que finalitzin la cursa obtindran 2 punts Ultra-Trail du Montblanc.

Inici de la Copa Catalana de Curses de Resistència de la FEEC

La cursa de Torrelló dona el tret de sortida a la Copa Catalana de Curses de Resistència de la FEEC, que inclou sis proves al calendari. El 30 d’abril es disputarà la Half Ultra Estels del Sud; el 18 de juny la Cadí Marató; el 2 de juliol la Cursa de Resistència Valls d’Àneu; el 22 d’octubre la Half Utra Trail Serra Montsant; i el 29 d’octubre tancarà la temporada la primera edició de la Roures Extrem, a Montblanc.

Fotografia / Xavier Capdevila

[table id=203 /]