FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 31/08/2016

La cursa El Replà, penúltima prova del Circuit Català de Curses per Muntanya

Curses per Muntanya

La Cursa per Muntanya El Replà, organitzada pel Centre Excursionista La Xiruca Foradada, arriba a la cinquena edició, el dia 4 de setembre. La prova que es celebra a la població del Pla de Santa Maria (Alt Camp) forma part per segon any consequtiu del Circuit Català de Curses per Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

La cursa de 21 quilòmetres i poc més de 1.000 metres de desnivell positiu inclou una zona de corriols oberts expressament per la prova, amb una intensa pujada al Tossal Gros. Des d’aquest punt emblemàtic de la serra de Miramar, i travessant la Planota d’en Faló, s’arriba per la zona nord de la serra fins al Replà de Sant Ramon. En aquest punt on comença un vertiginós descens fins a línia de meta.

A més de la mitja marató de muntanya l’organització proposa dos circuits més, de 13,5 i 5 quilòmetres, per facilitar la participació de corredors que es vulguin iniciar a les curses per muntanya. Entre els tres circuits hi han disponibles 250 dorsals. Les inscripcions per la Cursa El Replà es poden formalitzar a través del web de la FEEC fins el dissabte 3.

Penúltima cursa del 14è Circuit Català de Curses per Muntanya de la FEEC

La Cursa El Replà serà la penúltima prova del 14è Circuit Català de Curses per Muntanya. Abans de la pausa estival s’havien disputat la Cursa d’Eramprunyà, el Trail de la Vall d’Àger, la Cames de Ferro al Puigsacalm i La Ribalera Marató. El Trail FemSui, organitzat pel Club Excursionista Caminaires de Vilamajor, clausurarà el circuit català el dia 6 de novembre.

Fotografia / Ivan Torres

[table id=194 /]