FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 23/02/2016

La cursa de raquetes de neu Err-Puigmal acull el Campionat de Catalunya

Raquetes de neu

El Campionat de Catalunya de Raquetes de Neu es disputarà a la cursa Err-Puigmal, organitzada per el Centre Muntanyenc Sant Llorenç de Terrassa, aquest diumenge 28. La prova també és vàlida per la 9a Copa Catalana de Raquetes de Neu i 11è Circuit Català de Raquetes de Neu de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

La prova es realitzarà a les instal·lacions de l’estació d’esquí Err-Puigmal. La distància aproximada del circuit vàlid per el campionat i copa és de 12,5 quilòmetres i 700 metres de desnivell acumulat. El recorregut més fàcil, per els inscrits al circuit, serà de 7 quilòmetres i 400 metres de desnivell. A més, hi haurà un petit tram d’orientació a mig recorregut.

Han confirmat la presència a la prova els membres de la Selecció Catalana de Raquetes de Neu: Rosa Valls (Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà), Sílvia Leal (Centre Excursionista Pontsicà), Ragna Debats (CEM La Cameta Coixa), Jordi Uró (Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà), Gabriel Crosas (Centre Excursionista de Torelló) i Just Sociats (Centre Excursionista de Terrassa). També han confirmat la participació Pere Fàbregues (Corredors de fons de Viladecans), guanyador a La Gormanda Blanca, i tercer a La Foc de Neu, i Núria Gil, segona a La Foc de Neu.

L’organització de la cursa dona la possibilitat de reservar allotjament al mateix lloc on es celebra la cursa. Per fer-ho podeu consultar el web de l’entitat. Les inscripcions per la copa i circuit ja estan obertes i es poden formalitzar a través del web de la FEEC.

[table id=69 /]