FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 09/05/2016

La Cursa de la Faiada, primera prova de la Copa Catalana de Curses per Muntanya

Curses per Muntanya

La 9a edició de la Cursa de la Faiada, organitzada pel Centre Excursionista Alta Ribagorça, obrirà el calendari de la  15a Copa Catalana de Curses per Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), a El Pont de Suert, el dia 15 de maig.

La cursa puntuable per la copa catalana, de 22 quilòmetres i 1.515 metres de desnivell positiu, transcorre per sender i pista forestal, dins l’espai d’interès natural de la Faiada de Malpàs, paratge de gran bellesa i que constitueix un gran atractiu per tots els participants. Els corredors de la categoria júnior que participin a la copa catalana cobriran un circuit de 13 quilòmetres i 800 metres de desnivell.

Les inscripcions estan obertes i es poden formalitzar a través del web de la FEEC.

Inici de la 15a Copa Catalana de Curses per Muntanya de la FEEC

La Cursa de la Faiada serà la primera de les quatre incloses al calendari de la copa catalana. El 21 de maig es disputarà l’Escanyabocs Trail-Running, el 18 de setembre la Taga 2040evo, i el 9 d’octubre la Cursa per Muntanya de Tivissa. Per altra banda, el Campionat de Catalunya de Curses per Muntanya de la FEEC es disputarà en el marc de la 10a Pujada al Montsià “Memorial Francesc Bort”, el 24 de setembre, a Alcanar.

[table id=194 /]