FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 25/01/2016

La Crononúria obrirà la Copa Catalana de Curses Verticals FGC Moutanin Series 6.0

Esquí de muntanya

L’entorn de la Vall de Núria acollirà el dissabte 30 de gener la tercera edició de la cursa vertical Crononúria “Memorial Ramón Casadevall“. Després de la suspensió de la Crono Vallter Territori d’Isards, aquesta prova serà l’encarregada d’obrir el calendari de la Copa Catalana de Curses Verticals FGC Mountain Series 6.0 de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

La Unió Excursionista de Vic, organitzadora de la cursa, ha decidit modificar lleugerament el recorregut clàssic de la prova degut a la manca de neu en algun dels trams. Gràcies a la col·laboració amb l’estació d’esquí Vall de Núria, la sortida serà des de la pista Mullera. A mitja pista es realitzarà un flanqueig en lleuger descens per anar a buscar el Torrent de Noucreus. A partir del Pont de l’Escudé hi haurà continuïtat de neu fins a l’arribada, a sota de la pala del Pic Noucreus. La meta estarà situada a una cota de 2.700 metres aproximadament.

El recorregut dissenyat per aquesta tercera edició tindrà un desnivell positiu de 700 metres. L’hora de sortida de la cursa serà a les 11.30 hores. Les inscripcions per participar es poden formalitzar a través del web de la FEEC.

[table id=212 /]