FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 22/12/2016

La Crononúria clausurarà la Copa Catalana de Curses Verticals FGC Mountain Series 6.0

Esquí de muntanya

La quarta edició de la Crononúria “Memorial Ramon Casadevall”, organitzada per la Unió Excursionista de Vic, clausurarà la 12a Copa Catalana de Curses Verticals FGC Mountain Series 6.0 de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), el 31 de desembre. La prova, primera Sant Silvestre d’esquí de muntanya, es disputarà en l’entorn de La Vall de Núria i decidirà els guanyadors de la copa catalana.

El recorregut previst per la cursa sortirà des del Santuari de Núria, amb arribada al coll de Noucreus, amb un desnivell positiu de 900 metres i 4,5 quilòmetres de distància. Les categories cadets i júnior femení faran un sortida neutralitzada 30 minuts abans fins el pont de l’Escudé, acumulant 650 metres de desnivell positiu i 3,2 quilòmetres. L’arribada serà comuna per ambdós itineraris.

Al tractar-se d’una cursa vertical que es desenvolupa en una zona no controlada el material obligatori serà el següent: motxilla, casc, grampons, ARVA, pala, sonda, ulleres, guants, tercera capa superior i segona inferior, manta tèrmica i xiulet. Les inscripcions per la prova estan obertes i es poden formalitzar a través del web de la FEEC.

[table id=261 /]