FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 10/12/2013

La Cronoescalada Nocturna del Pas de la Casa obre la temporada de competicions d’esquí de muntanya

Esquí de muntanya

El Club Pirinenc Andorrà organitza la 17a Cronoescalada Nocturna del Pas de la Casa (Andorra) el proper dissabte 14 de desembre. Aquesta cursa obre el calendari de competicions d’esquí de muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

A més, aquesta prova també obrirà la competició d’esquí de muntanya al Principat d’Andorra i puntuarà per la Copa d’Andorra de curses d’Esquí de Muntanya de la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM).

Les inscripcions es poden fer, a través de la pàgina web del Club Pirinenc Andorrà, fins divendres 13 de desembre a les sis de la tarda i hi ha una límit de 130 corredors.  Les categories en què es pot participar són: cadet, junior, sènior i veterà, tant femenines com masculines.

L’itinerari compta amb dos recorreguts: el recorregut A, amb dues pujades des de la base del telecadira de quatre, fins al coll blanc, amb 830 metres de desnivell; i el recorregut B, que és el mateix, però només amb una pujada i, per tant, amb 420 metres de desnivell.

La jornada començarà al migdia amb el lliurament de dorsals, a les 17.30 hores s’iniciaran les primeres pujades i, a les 20.15 hores, es farà el sopar de cloenda i el lliurament de premis.