FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 25/03/2014

La Cronoescalada GrandValira i la Travessa de la Serrera dinamitzen l’esquí de muntanya a Andorra

Esquí de muntanya

El Soldeu Esquí Club va organitzar, el passat cap de setmana, la Cronoescalada GrandValira i la Travessa “Ransol-La Serrera”, totes dues proves del calendari d’Opens d’Esquí de Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionsites de Catalunya (FEEC) i puntuables per a la Copa d’Andorra d’Esquí de Muntanya.

El dissabte, 22 de març, GrandValira va acollir la Cronoescalada Vertical Race i el diumenge, 23 de març, la mateixa zona va acollir la Travessa Ransol-la Serrera, que va veure el seu recorregut modificat per l’elevat risc d’allaus a la Coma de Ransol que afectava part de les pistes.

Totes dues proves es van celebrar en un cap de setmana de temps molt variat, amb instants sobtats de sol però amb nevades durant les estones de competició que, en el cas de la Cronoescalada de dissabte, van dificultar la prova, malgrat que finalment es va poder celebrar. El resultat de les dues competicions va ser un èxit i els participants van trobar molt encertat el recorregut alternatiu que es va haver de traçar per la cursa de diuemnge.