FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 29/11/2016

La Crono Vallter Territori d’Isards obrirà la 12a Copa Catalana de Curses Verticals d’Esquí de Muntanya

Esquí de muntanya

La Crono Vallter Territori d’Isards, organitzada per l’Ski Club Camprodon, obre el calendari de la 12a Copa Catalana de Curses Verticals FGC Mountain Series 6.0 de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), el dia 3 de desembre.

La prova es disputarà en l’entorn de l’estació d’esquí Vallter 2000 i té un recorregut aproximat de 4 quilòmetres i 830 metres de desnivell positiu. Si les condicions ho permeten la cursa arribarà fins el cim del Pic Bastiments. Serà obligatori l’ús de pala, arva i sonda ja que el recorregut sortirà de l’espai controlat de les pistes.

El tret de sortida de la Crono Vallter Territori d’Isards es donarà a les 10h. Les inscripcions per la cursa estan obertes i es poden formalitzar a través d’aquest enllaç. Al finalitzar la prova hi haurà una botifarrada popular a la cafeteria de l’estació.

Tres proves puntuables per a la Copa Catalana de Curses Verticals FGC Mountain Series 6.0

La modalitat vertical serà l’encarregada d’obrir la temporada competitiva d’esquí de muntanya 2016-2017 a Catalunya. Enguany, la Copa Catalana de Curses Verticals d’Esquí de Muntanya estarà conformada per tres proves, concentrades en el mes de desembre.

La Crono Vallter Territori d’Isards obrirà el calendari el dia 3 de desembre. Només cinc dies després es disputarà la clàssica Crononiu, a la Molina, el 8 de desembre. En el marc d’aquesta prova també es celebrarà el Campionat de Catalunya de l’especialitat, on Pere Rullán i Pilar Quesada defensaran el títol. L’últim dia l’any, la 4a Crononúria Memorial Ramon Casadevall clausurarà la copa a la Vall de Núria.

Fotografia / Ivan Torres

[table id=272 /]