FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

La Copa i el Circuit Català de Raquetes de Neu comencen diumenge amb la prova d’Err-Puigmal | FEEC

Notícies - 30/01/2015

La Copa i el Circuit Català de Raquetes de Neu comencen diumenge amb la prova d’Err-Puigmal

Raquetes de neu

El Centre Muntanyenc Sant Llorenç de Terrassa organitza aquest diumenge 1 de febrer la prova d’Err-Puigmal, tret de sortida de la 8a Copa Catalana i del 10è Circuit Català de Raquetes de Neu de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

Les previsions garanteixen neu i, tot i que les condicions sembla que seran de rigorós hivern, indiquen que es podrà realitzar la prova sense problemes. L’organització té previstos diferents traçats en funció de les condicions meteorològiques: Un de llarg, de 12,5 quilòmetres i 700 metres de desnivell, i un de curt, de 7 quilòmetres i 400 metres de desnivell. A més a més, tots dos recorreguts compten amb una prova d’orientació. El municipi d’Err garanteix el pas de les màquines llevaneus fins el punt d’inici i l’alberg de l’estació d’esquí.

Les proves tindran regals i sorteig de material, juntament amb una botifarrada. Els interessats en dormir a l’alberg, dissabte al vespre es farà un passeig amb raquetes de neu durant 30 minuts per un bosc pla, amb una degustació al final. A la nit, després de sopar, es projectarà una pel·lícula de muntanya. Les inscripcions es poden fer al web de la FEEC fins el vespre del dia 30 o presencialment el mateix dia de la prova.