FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 27/03/2019

La Copa FEEC-Ferrino d’Esquí de Muntanya per equips comença a Andorra

Esquí de muntanya

L’entitat Soldeu Esquí Club és l’encarregada d’obrir la 35a Copa FEEC-Ferrino d’Esqui de Muntanya per equips. La 41a Travessa Ransol La Serrera, puntuable també per la Copa d’Andorra, es durà a terme el proper dissabte 30 març i recorrerà la parròquia de Canillo per combinar natura i esport en un entorn únic.

Amb un total de 21 quilòmetres i 1.812 metres de desnivell, la cursa començarà a Ransol i s’endinsarà pels Clots de la Llosa enfilant-se cap al Pic de la Serrera a 2.912 metres, el punt més alt de la cursa. Des d’aquí, els esquiadors descendiran cap al Refugi de Sorteny on començaran la segona ascensió per la Collada dels Maners fins a tornar arribar a Ransol.

Tot i que el calendari estava format inicialment per tres proves, la manca de neu va obligar a suspendre la Traça Muga, prova inaugural, i serà la Travessa Ransol-La Serrera la que obrirà la 35ª Copa FEEC-Ferrino d’Esquí de Muntanya per equips. La segona i última prova de la Copa serà el proper 7 d’abril amb el 61è Ral·li d’Esquí de Muntanya del Centre Excursionista de Catalunya, que esdevindrà alhora Campionat de Catalunya d’Esquí de Muntanya per equips.

Foto / Federació Andorrana de Muntanyisme

[table id=271 /]