FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 07/04/2017

La Copa del Món d’Esquí de Muntanya aquest cap de setmana a la Val d’Aran

Esquí de muntanya

La cursa d’esquí de muntanya Val d’Aran Skimo World Cup 2017 es disputa a la Val d’Aran, en l’entorn de l’estació d’esquí de Baqueira Beret, els dies 8 i 9 d’abril. Aquesta prova és la darrera de les cinc puntuables per la Copa del Món d’Esquí de Muntanya de la International Ski Mountaineering Federation (ISMF).

El dissabte 8 d’abril es disputarà la prova individual, en el marc de la 59a edició del Ral·li del CEC, i el diumenge 9 d’abril la prova vertical, en el marc de l’Era Pujada. Paral·lelament es celebraran les proves open i les puntuables per la Copa Catalana d’Esquí de Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

La cursa compta amb el suport del Conselh Generau d’Aran, dels ajuntaments de Vielha e Mijaran i Naut Aran, i de l’EMD de Bagergue. La competició està organitzada pel Centre Excursionista de Catalunya (CEC) i pel Centre d’Excursionista d’Aran, es disputarà en l’entorn de l’estació d’esquí de Baqueira Beret, i té el suport de la Federación Española de Deportes de Montaña y Escalada (FEDME) i de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

Foto / Ivan Torres