FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Quim P. Casadesús
Foto: Quim P. Casadesús

Notícies - 23/01/2024

La copa de bloc desvetlla les seves primeres proves

Escalada esportiva Escalada

Enguany, la Copa Catalana de Bloc tindrà tres proves en alguns dels millors rocòdroms catalans.

De moment la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya publica dues d’aquestes proves com a primer tastet del calendari d’aquesta temporada olímpica.

El debut de la competició d’escalada serà el pròxims 2 i 3 de març a un dels “rocos” clàssics de les últimes temporades com és la sala Indoorwall Vilanova a Vilanova i la Geltrú (el Garraf).

La FEEC segueix potenciant la Copa de Bloc en aquesta temporada olímpica

El cronograma de les competicions serà el de dissabte matí: sub12 i sub14, dissabte tarda: sub16 i veterans i diumenge matí: sub18 i absoluts. Les inscripcions a la primera prova de la Copa ja estan obertes i es poden fer a través del gestor d’inscripcions de la FEEC.

Poques setmanes més tard la sala Flashh Sant Cugat a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental) serà la seu de la segona prova d’aquesta Copa Catalana de Bloc. El 16 i el 17 de març Sant Cugat del Vallès s’omplirà per a veure aquesta segona aturada de la competició nacional amb un cronograma pràcticament idèntic. Les inscripcions per a la prova a la sala Flashh també ja es poden fer al web de la FEEC. 

La FEEC confia en poder presentar la resta del calendari anual les pròximes setmanes pendent de la publicació del calendari oficial de la FEDME i les competicions estatals que encara no s’han donat a conèixer.