FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

La Copa Catalana FEEC-Millet per equips d’esquí de muntanya comença a Andorra | FEEC

Notícies - 13/02/2014

La Copa Catalana FEEC-Millet per equips d’esquí de muntanya comença a Andorra

Esquí de muntanya

La primera competició de la Copa Catalana FEEC-Millet per equips d’esquí de muntanya tindrà lloc a l’estació d’esquí d’Ordino-Arcalís d’Andorra, el proper dissabte 15 de febrer. Aquesta prova, organitzada per la Federació Andorrana de Muntanyisme, obre el calendari d’enguany d’aquesta modalitat. A més, l’estació d’esquí, acull durant tot el cap de setmana el Campionat Europeu Font Blanca 2014 amb una cursa vertical a l’Arinsal, el 14 de febrer, i una d’individual a Arcalís, el 16 de febrer.

La competició d’esquí de muntanya de la FEEC, patrocinada per la prestigiosa marca francesa Milletcomença a Arcalís a les 9 hores, i distribueix els esportistes en diferents modalitats (júniors, cadets, sèniors i popular) i recorreguts. A les 15.30 hores està previst el repartiment de premis a la plaça Major d’Ordino. Els esquiadors de la modalitat sènior hauran d’ascendir fins al pic de la Font Blanca, a 2.903 metres.

Copa Catalana FEEC-Millet 2014

Les properes competicions que marquen el calendari de la Copa Catalana FEEC-Millet per equips continua a Certascan (Alt Pallars) el 2 de març, a Bassiero (Alt Àneu) el 16 de març, a Tuc de Parros (Vall d’Aran) el 30 de març i, finalitza a Núria (Ripollès) el 6 d’abril.

Recorregut esquí equips