FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies - Cursa CertascanCursa Certascan
Feec Notícies - Cursa CertascanCursa Certascan

Notícies - 26/02/2014

La Copa Catalana FEEC-Millet per Equips continua a Certascan

Esquí de muntanya

L’Agrupació Científico-Excursionista de Mataró organitza la segona prova de la Copa Catalana FEEC-Millet per equips d’esquí de muntanya, que tindrà lloc a Certascan el proper diumenge 2 de març. La competició d’enguany és la 25a edició de la Cursa d’Esquí de Muntanya de l’Alt Pallars – Certascan Trofeu Sergi R. Escalera i la 30 edició Copa Catalana FEEC-Millet per equips.

La cursa, que és obligatòria realitzar-la en parella, compta amb dos recorreguts, un pels sèniors amb 1.500 metres de desnivell i una altre pels júniors i cadets amb 1.200 metres. Els participants ascendiran fins al pic de Ventolau (2.853 metres) i el de la Coma del Forn (2.683 metres). El dia abans de la cursa hi haurà una reunió informativa al poble de Tavascan on és presentarà el recorregut definitiu. Per a participar a la cursa cal estar federat, sinó es podrà tramitar el moment.

El Refugi de la Pleta del Prat, lloc escollit per iniciar la cursa a les 8.30 hores, també serà l’indret on es donaran els premis als classificats i on es durà a terme la tradicional botifarrada. Hi haurà sorteig de material de muntanya i obsequis per a tots els participants de la prova. Les incripcions es poden realitzara travès de la FEEC.

feec-milletCopa Catalana FEEC-Millet 2014

Les següents competicions que marquen el calendari de la Copa Catalana FEEC-Millet per equips seran a Bassiero (Alt Àneu) el 16 de març, a Tuc de Parros (Vall d’Aran) el 30 de març i, finalment, a Núria (Ripollès) el 6 d’abril.