FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 10/03/2015

La Copa Catalana d’Escalada en Bloc s’inicia a Tortosa el proper cap de setmana

Escalada esportiva

La Copa Catalana d’Escalada en Bloc s’inicia a Tortosa el proper 14 de març amb la primera de les tres proves previstes en el calendari de competicions de la FEEC. La segona prova de la Copa Catalana tindrà lloc a Barcelona-la Salle, el 25 d’abril, i es disputa com a Campionat de Catalunya, i la tercera prova, a la Sala Slab de Reus, el 24 d’octubre.

El calendari de competicions d’Escalada Esportiva de la FEEC, que compta amb el patrocini de Ternua, i la col·laboració d’Escalar, Top30 i 8C Plus, també inclou la 25a Copa Catalana d’Escalada de Dificultat amb les proves: 1a Copa Catalana a Vic, 2a Prova Copa Catalana a Vilafranca del Penedès-La Bauma i 3a Prova Copa Catalana a Lleida.

El calendari de competicions d’aquest any també preveu el Campionat de Catalunya Infantil d’Escalada amb una única prova el 13 de juny.

Les proves Open d’Escalada Esportiva del calendari de competicions federades van iniciar-se el passat 7 de febrer amb el 2n Open d’Escalada en Bloc Tx Matxacuca i finalitzaran amb el 8è Open Bloc Ciutat de Terrassa el 30 de maig.