FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 07/04/2014

La Copa Catalana d’Escalada en Bloc comença a Igualada

Escalada esportiva Escalada

La sala Ingravita d’Igualada (Anoia) ha acollit aquest dissabte 5 d’abril la primera de les proves de l’11a Copa Catalana d’Escalada en Bloc. La Copa, que forma part dels calendaris de competicions de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, enguany consta de tres proves organitzades a Igualada, Barcelona i Reus.

En categoria absoluta femenina va guanyar Maud Ansade (Associació Esportiva Deu Dits), en segona posició va classificar-se Ariadna Pallé (Associació Esportiva Deu Dits) i en tercer lloc Marieta Cartró (Club Esportiu Universitari Enginyers Telecos – CEUETL SE). En categoria masculina David Belmonte (Unió Excursionista de Sabadell) va classificar-se en primera posició, Pau Jover (Unió Excursionista de Sabadell) en segona i Pol Roca (Club Excursionista de Sant Quirze) en tercera.

El detall de les classificacions i la resta de resultats per categories de la Copa Catalana d’Escalada en Bloc els trobareu publicats a la pàgina web d’escalada esportiva de la FEEC, des de la icona de classificacions.

Propera cita, a Barcelona

La propera cita del calendari de la Copa d’Escalada en Bloc serà el mes que ve a Barcelona, a la sala dels Bous de la Salle, el 17 de maig, organitzada pel Club Esportiu Universitari Enginyers Telecos – CEUETL SE.

Fotografies: Quim Hernández