FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 17/06/2014

La Copa Catalana d’Escalada de Dificultat es tanca amb la competició organitzada a Manresa

Escalada esportiva Escalada

El Centre Excursionista de la Comarca de Bages ha organitzat la tercera i última prova de la Copa Catalana d’Escalada de Dificultat del calendari de competicions de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya aquest cap de setmana passat. En categoria absoluta masculina, el guanyador de la prova ha estat Adrià Placer (Club Excursionista Madteam) i el podi l’han completat Guillem Colell (Club Pirinenc Andorrà) i Simón Padín (Club Muntanyenc de Sant Cugat). En noies, només hi ha hagut dues classificades: Marina València (Centre Excursionista de Rubí) i Paula Alsina (Grup Excursionista de Manlleu).

En categoria de veterans l’únic classificat ha estat Andrés Sánchez (Club Muntanyenc de Sant Cugat). En sub18, Manu Garcia (Associació Esportiva Centre Excursionista Vilassar de Mar), David Romero (Associació Excursionista Catalunya de Reus) i Ferran Surriba (Unió Excursionista de Vic) han estat els tres primers classificats. En sub15, Héctor Bazán i Ton Casas (Grup Excursionista de Manlleu), i Guillem Monsech (Associació Esportiva Via Boulder) van fer el podi masculí, mentre que Rut Casas (Grup Excursionista de Manlleu), i Olivia Marsella i Maria Monllor (Unió Excursionista de Sabadell) van completar el femení.

En categoria sub12, Cedric Lluc (Centre Excursionista de Sant Celoni), i Climent Tuset i Nil Ribera (Club Excursionista de Sant Vicenç) van ser els tres primers classificats. En noies, van classificar-se Luna Marsella (Unió Excursionista de Sabadell) i Gina Itxart (Associació Esportiva Centre Excursionista de Vilassar de Mar).

cartell_escalada_esportiva

Guanyadors de la Copa Catalana d’Escalada de Dificultat 2014

En categoria absoluta masculina, i acumulant els punts aconseguits en les tres proves, el guanyador de la Copa Catalana d’Escalada de Dificultat ha estat Guillem Colell amb 190 punts, seguit per Pol Palau i Adrià Placer amb 180 punts tots dos. En noies, les tres guanyadores han estat Marina València, amb 231 punts, Paula Alsina amb 225 i Marta Palou amb  200. En veterans, el podi final de la Copa l’han acabat formant Andrés Sánchez, amb 260 punts, Àngel Parrilla, amb 130, i Xavi Andreu, amb 100.

En sub18 masculina, el guanyador ha estat David Romero, amb 280 punts, seguit per Manu Garcia, amb 202, i Ferran Surriba, amb 167. En categoria sub15 masculina, el podi final l’han conformat Héctor Bazán, amb 300 punts, Guillem Monsech, amb 230, i Lluc Macià, amb 196. En noies, les tres primeres classificades han estat Rut Casas, amb 300 punts, Olivia Marsella, amb 215, i Maria Monllor, amb 195. I finalment, en sub12, el podi masculí l’han conformat Cedric Lluc, amb 280 punts, Lau Macià, amb 231, i Climent Tuset, amb 200. I en femení, Luna Marsella, amb 300 punts, Gina Itxart, amb 240, i Macarena A. Silva, amb 120.

Tots els resultats i la classificació completa es poden consultar al web d’escalada esportiva de la FEEC.