FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

La Copa Catalana d’Escalada de Dificultat, dins el marc de la Fira d’Esports de Muntanya de Vilafranca del Penedès | FEEC

Notícies - 12/05/2015

La Copa Catalana d’Escalada de Dificultat, dins el marc de la Fira d’Esports de Muntanya de Vilafranca del Penedès

Escalada esportiva

La capital de l’Alt Penedès ha estat enguany nombrada també Capital Catalana de la Cultura i l’Esport 2015. Durant tot l’any, Vilafranca serà el centre neuràlgic de diferents esdeveniments culturals i esportius, com la primera Fira d’Esports de Muntanya, que se celebra el proper cap de setmana del 16 i 17 de maig.

La Fira, ubicada al recinte de “La Bauma” de Vilafranca del Penedès, acollirà la segona prova de la Copa Catalana d’Escalada de Dificultat del calendari d’Escalada Esportiva de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), organitzada pel Centre Excursionista del Penedès.

TernuaPresentació de la Selecció Catalana i el Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva

La FEEC, que participarà a la Fira amb un estand propi, presentarà els membres de la Selecció Catalana i els joves del Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva, que durant aquesta temporada competiran equipats per la marca esportiva Ternua. Els escaladors catalans portaran l’equipació oficial personalitzada i fabricada per Ternua en totes les competicions de la temporada, tant a nivell nacional, com estatal i internacional.

Vilafranca del Penedès, Capital Catalana de la Cultura i l’Esport 2015

La Fira neix de la voluntat de varies entitats per donar a conèixer i promocionar les activitats en el medi natural. El Centre Excursionista del Penedès, que celebra el seu 40è aniversari, La Bauma-Escola d’escalada, juntament amb diverses entitats més i amb col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca, han unit esforços per donar forma aquesta iniciativa.

Al llarg del cap de setmana se celebrarà la segona prova de la Copa Catalana d’Escalada de Dificultat, el 7è Vilabloc, una conferència amb Emma Roca, un entrenament per a corredors amb Gerard Morales, un mercat de segona mà d’articles esportius, i 2.000 m2 d’expositors, marques, empreses d’activitats en el medi, entitats i clubs esportius.