FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 18/09/2014

La Copa Catalana de Raids d’Esports de Muntanya continua amb el Raid del Garraf-Mediterrani

Raids d'esports de muntanya

L’Agrupació Excursionista Talaia organitza aquest cap de setmana el raid del Garraf-Mediterrani que es disputa en equips i en tres categories diferents dins la Copa Catalana de Raids d’Esports de Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionsites de Catalunya.

cartell_raids_esports_muntanya_web_BOEl Raid del Garrag-Mediterrani reuneix tres categories diferents, entre la d’elit, la d’aventura i la d’iniciació, que recorren 80-90 quilòmetres i 2.400 metres de desnivell; 40-50 quilòmetres i 1.200 metres de desnivell; i 25-35 quilòmetres i 400 metres de desnivell respectivament. Els esports que es posaran en pràctica al raid són la BTT, el caic de mar, la orientació, el trekking, l’escalada, el rogaining, el tir amb arc, l’slackline i els patins en línia.

La cita és a la localitat de Canyelles (el Garraf) i la novetat més important d’aquesta edició és que en les categories d’aventura i d’iniciació els equips poden ser de 2 o 3 persones. L’organització ofereix un espai de “terra dur” per als participants i acompanyants que vulguin dormir a Canyelles la nit de divendres a dissabte.