FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 25/03/2015

La Copa Catalana de Raids d’Esports de Muntanya arrenca sota la pluja a Caldes de Malavella

Raids d'esports de muntanya

Les condicions de pluja i vent no han espantat els participants del raid Aventura X-Perience Caldes de Malavella organitzat pel Club Excursionista de Caldes de Malavella el passat dissabte 21 de març, que ha marcat l’inici de la 12a Copa Catalana de Raids d’Esports de Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

Els 25 equips que van prendre la sortida van recórrer 60 quilòmetres alternant les modalitats de bicicleta tot terreny, cursa a peu, paddle surf i orientació urbana. La primera secció es va cobrir en bicicleta de muntanya i va transcórrer pels boscos que hi ha entre Caldes, Cassà de la Selva i Llagostera per arribar a la Costa de l’Alou. Durant aquest tram van haver-hi els primers abandonaments per problemes mecànics. La segona secció s’afrontava en la modalitat a peu i els equips s’havien d’orientar per la zona de les Gorges de Salenys, on es va suspendre el pas per la via ferrada per les males condicions climatològiques.

Després d’un tram més en bicicleta per disputar després una prova de paddle surf i l’última secció de la cursa: la prova d’orientació urbana per la localitat de Caldes. L’equip Häglofs Raid Team va ser el primer en creuar la meta amb un temps de 6 hores i 33 minuts, seguits per l’equip raidaventura.org amb 6 hores i 37 minuts, i en tercer lloc els Xixonets, amb 7 hores i 46 minuts.

El president de la FEEC, Jordi Merino, va encapçalar l’entrega de premis juntament amb el president del Consell Comarcal de la Selva i alcalde de Caldes de Malavella, Salvador Balliu, i el president del Club Excursionista de Caldes de Malavella, Josep Artau.