FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 17/03/2017

La Copa Catalana de Raids d’Esports de Muntanya arrenca demà a Ginestar

Raids d'esports de muntanya

La Copa Catalana de Raids d’Esports de Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) arrenca la seva catorzena edició aquest cap de setmana amb el 3r Raid Ilercavó. La prova, organitzada pel CEM La Cameta Coixa, tindrà lloc el 18 i 19 de març al municipi de Ginestar (Ribera d’Ebre). En aquesta edició són 124 els raiders que hi participaran.

El raid tindrà 6 categories: Elit, Aventura (femení, masculí i mixte), Iniciació i Familiar. Per la catgeoria Elit, el raid serà lineal i en format de travessa, on caldrà prestar especial atenció a l’orientació en BTT, amb una secció d’espeleologia i una de ràpel. La categoria Aventura farà que l’estratègia sigui rellevant, ja que serà molt difícil aconseguir totes les balises proposades. Pel que fa a les categories Iniciació Familiar, els participants gaudiran de l’entorn del riu Ebre mentre realitzen una orientació urbana i un tir amb arc en un entorn medieval.

La Copa Catalana d’enguany aplega un total de 6 proves més, seguint amb el Raid del Segre el cap de setmana del 22 i 23 d’abril. Durant el mes de juny es disputaran el CatRaid La Garrotxa Salvatge i l’Indiketes Adventure Race, arribant així a l’equador del calendari competitiu. A finals d’estiu serà el torn del Costa Brava Raid que precedirà el Campionat de Catalunya 2017, emmarcat en la prova Aventura X-Perience Expedition Race. Culminarà el calendari el CatRaid La Muntanya Màgica el 4 de novembre.

Foto / Ivan Torres