FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 19/03/2015

La Copa Catalana de Raids d’Esports de Muntanya 2015 arrenca a Caldes de Malavella

Raids d'esports de muntanya

El raid Aventura X-Perience Caldes de Malavella organitzat pel Club Excursionista Caldes de Malavella donarà, aquest dissabte 21 de març, el tret de sortida al calendari de la 12a Copa Catalana de Raids d’Esports de Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

Aquest any el raid està pensat per ser fet amb una prova de sis hores, que es pugui fer durant un matí i així cridar a participar més gent que anteriorment no s’atrevien amb proves més llargues. També s’estrenen circuits, d’aquesta manera, tots els equips s’apunten a una sola categoria i els qui aconsegueixin agafar totes les balises estara en el circuit llarg i, els que no, en el circuit curt. A més a més, s’ha creat un mapa nou d’orientació especialment per a la cursa, amb normativa IOF generalitzada, i el raid afegeix dues modalitats que no tenia: la via ferrada i el paddle surf.

La 12a Copa Catalana de Raids d’Esports de Muntanya comença aquest dissabte i continuarà amb un total de 5 proves més, amb l’Aventura X-Perience Montseny, la 2a Indiketes Adventure Race, el Raidaran -que enguany és Campionat d’Europa-, l’Aventura X-Perience Vall de Llèmena i el Raid Villa de Tamarit. Per culminar el calendari, l’Open Popular Sant Quirze del Vallès que se celebrarà el 12 de desembre serà la prova del Campionat de Catalynya de Raids d’aquest any.