FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 22/03/2019

La Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat comença a Avinyó

Bages Marxes tècniques

La 45ª Marxa d’Orientació i Regularitat, enguany memorial a Josep Maria Costa, inaugura el calendari de Marxes Tècniques i de Regularitat de la FEEC. Organitzada pel Centre Excursionista Avinyó donarà el tret de sortida a la 21ª Copa Catalana el proper diumenge 24 de març.

La marxa consisteix en seguir un itinerari a partir de la lectura d’una descripció, adreçada a tot tipus d’excursionistes i edats. La prova, de 14 quilòmetres, serà pels voltants d’Avinyó, al Bages. Enguany, cal destacar que els més petits també podran disputar una prova, la 38a Marxa Infantil de Regularitat. Alhora, per celebrar el seu 45è aniversari el centre excursionista ha organitzat un dinar un cop finalitzi la marxa.

Primera prova de la Copa Catalana

La 21a Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat consta d’un total de 8 proves arreu del territori català. La primera meitat del calendari, com sempre, es durà a terme abans de l’estiu, acabant el 5 de maig amb la 58a Marxa d’Orientació i Regularitat. El calendari es reprendrà a l’octubre amb la 56a Marxeta i es tancarà amb la prova de la UEC de Cornellà el 24 de novembre.

El 19è Campionat de Catalunya de Marxes Tècniques enguany ve de la mà del Club Excursionista Reddis. Aquest se celebrarà el 20 d’octubre amb la 22a Marxa Dufour.