FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Eljoc
Foto: Eljoc

Notícies - 10/05/2023

La Copa Catalana de Marxa Aquàtica es llença a l’aigua

Marxa aquàtica

La 2a Copa Catalana de Marxa Aquàtica començarà a caminar aquest pròxim 11 de juny.

La primera prova es disputarà a la platja de Creixell (Tarragonès) i estarà organitzada des del CE Aritjol. La prova arriba aquest any a la seva quarta edició i repetirà com a tret de sortida de la Copa.

La segona edició de la Copa Catalana de Marxa Aquàtica consolida així el camí competitiu d’aquesta nova disciplina. La Marxa Aquàtica és una de les noves disciplines ja reconegudes des de la SGEAF com a modalitats regulades des de la FEEC.

La Copa tindrà un total de quatre proves. Després de la prova celebrada a Creixell, també en formaran part la 4a Marxa Aquàtica Ciutat de Cambrils (CE de Cambrils), el 17 de juny, la 3a AquaCEC (CEC), el 16 de setembre i la 4a  Marxa Aquàtica de Salou (CE Salouenc) que tancarà el calendari i es disputarà el 23 de setembre. Aquesta última prova a Salou servirà per decidir els campions de l’acumulada de la Copa i el Campions de Catalunya en el que serà la quarta edició del campionat nacional de la modalitat.

Pel que fa a la quarta edició del Circuit Català, a més a més de les quatre proves de Copa, passarà també per la 4a Marxa Aquàtica Vila de Roses (Cabirols AE), que se celebrarà l’1 d’octubre.

Aquesta temporada es mantindrà també el que ja serà 3r Campionat de Catalunya d’Aqua Beach Trail que es disputarà el 2 de setembre a la platja de Cambrils  i organitzat des del CE Cambrils.

Un nou calendari d’opens

Una de les novetats d’aquesta temporada serà l’aposta per a tres curses d’Aqua Beach Trail que configuraran un nou calendari de proves open d’aquesta disciplina.

L’estrena serà el 9 de juliol a l’Aqua Beach Trail Torredembarra organitzada des del CE Aritjol. L’entitat selvatana serà l’encarregada d’ornagitzar també el segon dels opens a Roda de Berà el 16 de juliol i coorganitzarà la tercera prova a Salou el 8 d’octubre, conjuntament amb el CE Salouenc.