FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 13/08/2014

La Copa Catalana de Curses per Muntanya continua amb la Solanarunning Cerdanya

Curses per Muntanya

La Solanarunning Cerdanya organitzada pel Club Excursionista Cerdanya – GREC recorrerà aquest diumenge 17 d’agost les poblacions de Meranges, Guils de Cerdanya, Bolvir i Ger. La prova celebra enguany la seva segona edició i forma part del calendari de la 13a Copa Catalana de Curses per Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

La Solanarunning ofereix tres circuits diferents, un de 33 quilòmetres, un de 25 i un de 15. L’itinerari llarg passa per Bolvir, Guils, i Ger, tornant a Bolvir per finalitzar la prova. La cursa de 25 quilòmetres transcorre per Bolvir, Guils, Montmalús, i Ger, tornant a Bolvir. I la cursa popular, més curta, surt de Bolvir, passa per Isòvol, i Ger, acabant també a Bolvir.

Dissabte a partir de les 20.00 hores els corredors podran recollir els seus dorsals i el material per a la cursa, i assitir al briefing, al local social de Santa Cecília, després. Finalment diumenge s’entregaran dorsals des de les 07.30 hores del matí i a les 09.00 hores es donarà la sortida de les curses, començant per la llarga i sortint-ne una cada quart d’hora.