FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 14/05/2014

La Copa Catalana de Caminades de Resistència es trasllada al Montseny

Caminades de resistència

El Centre Excursionista Caminaires de Vilamajor organitza la Travessa del Montseny, una marxa de resistència de caire no competitiu, el proper diumenge 18 de maig. La marxa, puntuable per la Copa Catalana de Caminades de Resistència que organitza la Federació, transcorre al massís del Montseny i està pensada per afavorir la pràctica de l’excursionisme.

La 39a Travessa del Montseny comença a la plaça de la carretera d’Aiguafreda, a les 6.30 hores del matí, i està previst que finalitzi a Gualba en menys de 13 hores. El recorregut, que ascendeix a pics com el Tagamanent (1.067 metres), el Matagalls (1.694 metres) o el Turó de l’Home (1.707 metres), té un total de 47 quilòmetres de distància. Per participar en la travessa, a més de tenir la llicència federativa en vigor, és necessari dur el següent material: una manta tèrmica, un telèfon mòbil i una reserva d’aigua.

Propera caminada, al Baix Camp

La següent marxa del Calendari de Caminades de Resistència de la FEEC és la 4a Marxa dels Dips organitzada pel Centre Excursionista Reddis, amb inici a Pratdip (Baix Camp) el dissabte 24 de maig.