FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

La Copa Catalana de Caminades de Resistència continua amb la Matagalls-Montserrat | FEEC

Notícies - 14/09/2015

La Copa Catalana de Caminades de Resistència continua amb la Matagalls-Montserrat

Caminades de resistència

La 36a edició de la travessa Matagalls-Montserrat arrenca aquest dissabte 19 de setembre. L’inici de la prova canvia enguany d’ubicació, i arrencarà des de l’urbanització d’El Brull entre les 15 i les 16.30 hores.

La Matagalls-Montserrat, organitzada pel Club Excursionista de Gràcia, forma part de la 18a Copa Catalana de Caminades de Resistència de la Federació d’Entitats Excursionsites de Catalunya. La prova recorre 81,4 quilòmetres des d’El Brull fins al Monestir de Montserrat, fent el recorregut durant la tarda de dissabte i la nit de dissabte a diumenge.

Els participants duran un pitrall i un braçalet identificatius, amb una tassa ecològica per als avituallaments. Al llarg dels 81,4 quilòmetres que recorreran en menys de 24 hores, els esportistes es trobaran 10 controls i diversos avituallaments líquids i sòlids.

La presentació de la Matagalls-Montserrat, al Parlament

La presentació de la 36a edició de la Matagalls-Montserrat es va fer el 3 de setembre en un acte celebrat al Parlament de Catalunya presidit per la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, i on també va intervenir el president de la FEEC, Jordi Merino.