FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 12/08/2014

La competició de Bloc Bisbal Vertical, a la Bisbal del Penedès

Escalada esportiva

L’Associació Esportiva la Bisbal Vertical de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès organitzen la Competició de Bloc Bisbal Vertical 2014 aquest cap de setmana del 16 i 17 d’agost, per la Festa Major del poble. L’esdeveniment celebra enguany el 10è aniversari i dissabte es farà l’open de bloc i diumenge hi haurà escalada lliure per a tothom.

La novetat d’aquesta desena edició és que es torna a ubicar l’espai a la Plaça de l’Església de la Bisbal del Penedès, la principal plaça del poble, on es muntarà tota l’estructura d’escalada en bloc de la FEEC. A més a més, enguany hi haurà categoria sub12 per primera vegada en aquesta competició, perquè s’ha vist que cada vegada hi ha més nens i nenes iniciats en l’escalada que hi volen participar.

Dissabte al matí es faran les classificacions de l’open i a les 16.00 hores hi haurà la gran final. Tot seguit, s’entregaran premis als tres primers classificats de cada categoria i hi haurà un sorteig per a tothom. Diumenge de les 10.00 a les 14.00 l’escalada en bloc serà lliure per a tothom, i hi haurà slackline i un castell de caixes a més d’altres activitats. Al migdia es farà un dinar de germanor per a tothom.