FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

La Comissió de Raquetes de Neu i l’Àrea Tècnica de la FEEC decideixen anul·lar els resultats de la 6a Foc de Neu | FEEC

Notícies - 06/03/2015

La Comissió de Raquetes de Neu i l’Àrea Tècnica de la FEEC decideixen anul·lar els resultats de la 6a Foc de Neu

Raquetes de neu

L’Espot Esquí Club Valls d’Àneu va organitzar la tercera prova de la 8a Copa Catalana de Raquetes de Neu del calendari de competicions de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) el passat diumenge 1 de marc Valls d’Àneu, la denominada Foc de Neu, que enguany ha celebrat la seva sisena edició.

Les adversitats meteorològiques dels últims dies amb les últimes grans nevades i les pluges a cotes baixes dels dies previs a la prova, van deixar el terreny en molt males condicions per a la realització de la cursa i amb un alt risc d’allaus. L’organització va modificar el recorregut fins a dues vegades, però tot i així, les condicions no eren les adequades. Aquest fet va fer que tot i que es donés la sortida, la prova no es pogués finalitzar de forma correcta.

Per aquest motiu, la Comissió de Raquetes de Neu, juntament amb l’Àrea Tècnica de la FEEC, ha decidit anul·lar els resultats d’aquesta prova per a la classificació general de la 8a Copa Catalana de Raquetes de Neu.

D’aquesta manera, el Campionat de Catalunya de Raquetes de Neu del proper 8 de març a Guils Fontanera organitzada per la Unió Muntanyenca Eramprunyà, puntuarà a la classificació general de la 8a Copa Catalana de Raquetes de Neu.