FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 15/10/2019

La comarca del Baix Llobregat rebrà la 2a Walking Carabruta

Baix Llobregat Marxa nòrdica Excursionisme

El Circuit Català de Marxa Nòrdica seguirà endavant amb la 2a Walking Carabruta, la dotzena prova del calendari. El Centre Excursionista Sant Joan Despí serà l’organitzador d’aquesta prova que enguany serà la seva segona edició i que se celebrarà el 20 d’octubre.

A partir de les 9 del matí els marxaires podran recollir els seus dorsals i per tots aquells que sigui la seva primera vegada o els que vulguin perfeccionar la seva tècnica, es farà una mica d’explicació de la tècnica de la marxa nòrdica abans de fer la sortida. A les 9:30 del matí els excursionistes iniciaran l’itinerari des del Picnic de la Riera Pahissa, un espai situat en un meandre del riu, i realitzaran un recorregut pel Parc Agrari del Riu Llobregat. Els participants hauran caminat 10 quilòmetres amb molt poc desnivell quan arribin als aiguamolls de Molins de Rei. A l’arribada hi haurà un avituallament i per finalitzar la jornada es realitzarà un sorteig de material.

El nom de Carabruta que se li dóna a la marxa ve donat per una classe de poma que es conreava a Sant Joan Despí i que en l’actualitat queden molt pocs exemplars d’aquesta varietat.

Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web de la FEEC.

El dia 3 de novembre serà el torn de la 1a Marxa Nòrdica Castellar del Vallès, organitzat pel Centre Excursionista de Castellar. Un circuit circular de 10 quilòmetres amb 222 metres de desnivell per pistes sortint de la Cruïlla Ronda de Tolosa amb camí de Sant Pere d’Ullastre fins a Castellar del Vallès.