FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 13/05/2019

La clàssica trobada de Pubilles Escaladores arriba a Camarasa

Noguera Escalada

La Trobada de Pubilles Escaladores   torna amb el suport del Centre Excursionista de Lleida i de la FEEC, i fa la seva dissetena trobada a Camarasa els dies 1 i 2 de juny.

Les terres de ponent tornaran a acollir la concentració de dones escaladores més emblemàtica del nostre territori. La zona de Camarasa ofereix una gran varietat de sectors amb diferents nivells per a que totes les escaladores siguin benvingudes.

Dissabte 1 de juny:

  • Rebuda de pubilles al bar Can Pere a les 9 h del matí per formalitzar les inscripcions que faltin i entregar els obsequis que l’organització ha preparat per les escaladores. A més, per a totes aquelles escaladores que vinguin soles se’ls ajudarà a trobar companyes de cordada.
  • Cordades durant tot el matí en els diferents sectors d’escalada.
  • A la tarde, totes les pubilles tindran l’opció a retrobar-se al casal del poble per tal de participar als tallers organitzats. El primer taller serà d’orientació a càrrec de Marta Presseguer, on a través de la seva empresa “Muntanyes de Llum” realitzarà un curs teòric i pràctic per familiaritzar-se amb el mapa i la brúixola. També es podrà assistir a un taller de Ioga, on l’Anna Farrando ajudarà a les pubilles a relaxar la musculatura després d’escalar.
  • Taula rodona amb la Gara Villalba on explicarà la seva trajectòria com a escaladora durant varies etapes de la seva vida, explicant el lligam que té amb l’escalada del nostre territori i també amb la vall de Yosemite.
  • Càpsula de seguretat en muntanya i protocol d’actuació a càrrec de Bombers GRAE.
  • A les 9 del vespre començara el sopar al Casal del poble amb amanida per començar i paella mixta o vegetariana de segon.
  • Acte seguit es farà el tradicional sorteig de material.
  • La jornada conclourà amb un concert en directe del grup de Camarasa anomenat Grace

Diumenge 2 de juny:

  • A les 9 del matí, s’esmorzaran les famoses coques enramades i dolces del forn del poble.

Per dormir les escaladores podran fer-ho al mateix recinte amb màrfegues i sac de dormir, també hi haurà l’opció de fer-ho fora del recinte amb furgoneta o bé també hi haurà l’opció de fer nit a l’alberg Sant Llorenç de Montgai, a només 3 quilòmetres de Camarasa.

Les inscripcions es podran formalitzar a través de l’enllaç fins al 26 de maig. El preu de la inscripció per les federades és de 21€ i inclou el sopar de dissabte, l’esmorzar de diumenge, samarreta de la trobada, participar al sorteig de material, els tallers i el concert. Per les no federades que vulguin obtenir el carnet federatiu temporal per a la trobada, el preu d’inscripció serà de 26,40€. Tots els menors que vulguin venir a la trobada també ho podran fe per 12€ sempre que vinguin acompanyats d’una persona adulta.