FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 12/06/2014

La Cerdanya i Andorra, escenaris de la Marxa Cap de Rec del Club Muntanyenc Sant Cugat

Caminades de resistència

La 8a edició de la Marxa Cap de Rec que recorre els paratges de la Cerdanya i Andorra se celebra aquest dissabte 14 de juny. Organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat, puntua per la Copa Catalana de Caminades de Resistència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

La Marxa Cap de Rec comença a les 6 hores del matí des del Refugi de Cap de Rec i acaba al mateix lloc en un màxim de 15 hores. L’itinerari té una distància total de 51 quilòmetres i 5.200 metres de desnivell acumulat amb una altura mínima de 1.214 metres i una màxima de 2.572 metres. El recorregut, que està senyalitzat amb marques de GR o PR i amb cintes de la FEEC, passa per indrets com el Port de Vallcivera, la Font de la Closa o el Refugi dels Estanys de la Pera.

Després de les inclemències meteorològiques de l’any passat, l’organització confia que enguanya es pugui fer la marxa pel recorregut habitual. Els participants trobaran set controls i set avituallaments, i disposaran de servei de dutxes i aigua calenta a l’arribada al Refugi de Cap de Rec, on també trobaran l’avituallament final i el servei de restaurant habitual del refugi.