FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 06/10/2014

La caminada de resistència Trenkakames, amb més participants que en cap altra edició anterior

Caminades de resistència

La tretzena caminada de resistència Trenkakames del Grup Muntanyenc de la Lira Vendrellenca ha aplegat més participants que cap altra edició, sobrepassant els 200 inscrits de les edicions anteriors, fins arribar als 250 participants.

La prova, que enguany es disputava com a Campionat de Catalunya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, travessa la comarca del Baix Penedès, amb sortida i arribada al municipi del Vendrell, després de fer una ruta circular d’uns 85 quilòmetres.

L’elevada calor del dissabte passat, 4 d’octubre, i els 5.800 metres de desnivell que s’acumulen en aquesta prova, va provocar molts abandonaments. A més, es va suspendre l’últim tram de la caminada per als últims participants, a Puig del Lleó, a causa d’una tempesa elèctrica que es va produir a última hora.

La propera prova del calendari de Caminades de Resistència de la FEEC és el proper dissabte 11 d’octubre, amb la 23a Marxa Rasos de Peguera-Manresa organitzada pel Centre Excursionista de la Comarca de Bages.

Galeria de fotos, per Xavier Capdevila