FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Xavier Capdevila
Foto: Xavier Capdevila

Notícies - 14/04/2022

La Caminada de Carenes uneix per 12a vegada El Pont de Suert i Tremp

Alta Ribagorça Pallars Jussà Caminades de resistència

La Caminada de Carenes ha tornat a unir per 12a vegada El Pont de Suert (Alta Ribagorça) i Tremp (Pallars Jussà). Aquesta caminada està organitzada pel Centre Excursionista Alta Ribagorça i forma part del Circuit Català de Caminades de Resistència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

També coneguda com la Marxa El Pont de Suert – Tremp i amb un recorregut de 50 quilòmetres i 5.262 metres de desnivell acumulat, aquesta caminada es fonamenta en la unió de dos pobles, El Pont de Suert i Tremp, mitjançant un camí tradicional recuperat amb l’esforç de les corporacions locals d’ambdós municipis.

Alhora que es promou el saludable hàbit de caminar es fomenta la col·laboració entre municipis de comarques veines i l’associacionisme en tant en quant col·laboren en l’esdeveniment esportiu les entitas excursionistes i altres clubs esportius d’ambdues localitats.

Enguany, més de 100 persones han participat en aquesta caminada i han pogut gaudir, gràcies a la bona climatologia, d’algunes de les millors vistes de l’Alta Ribagorça i el Pallars Jussà.

La 19a Caminada Riudoms – La Mola – Riudoms, el 24 d’abril

La propera caminada a formar part del calendari del Circuit Català de Caminades de Resistència serà la 19a Caminada Riudoms – La Mola – Riudoms el 14 d’abril. Aquesta caminada està organitzada per la Secció de Muntanya del Centre d’Estudis Riudomencs “Arnau de Palomar” i tindrà un recorregut de 57km de distància i un desnivell acumulat de 3.422m.