FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 09/04/2014

La Caminada de Carenes, del Pont de Suert a Tremp, ofereix dos recorreguts

Caminades de resistència

El Club Excursionista Alta Ribagorça organitza la 5a Caminada de Carenes, el proper dissabte 12 d’abril. La caminada, que és puntuable per la Copa Catalana de Caminades de Resistència que organitza la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), celebra enguany la 4a edició de la Marxa d’El Pont de Suert a Tremp.

Aquesta edició de la Caminada de Carenes compta amb un recorregut de 54,18 quilòmetres de distància i 5.160 metres de desnivell acumulat.  La prova, que començarà a les 5 hores del matí des de la plaça de l’Església del Pont Suert, està prevista que acabi en menys de 16 hores a Tremp. La caminada transcorre majoritàriament per camins de terra, camins ramaders i camins forestals. Tots els participants que no estiguin federats disposaran de cobertura mèdica amb el preu de la inscripció. La data límit per a inscriure’s a la caminada finalitza avui dimecres 9 d’abril.

A més del recorregut esmentat, l’organització n’ha habilitat un de més curt amb la idea de fer arribar la caminada a un públic més ampli. La sortida, que serà des d’Adons a les 9 hores del matí i finalitzarà a Tremp, té una distància de 32,06 quilòmetres i 2.908 metres de desnivell acumulat.

Propera caminada de la FEEC

La pròxima prova del Calendari de Caminades de Resistència que organitza la FEEC serà el dissabte 19 d’abril al Cap de Creus. Organitzada per la Unió Excursionista Llançanenca serà la 10a edició de la Marxa de 24 hores del Cap de Creus.