FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 10/03/2016

La Cadí Ultra Trail no celebrarà quarta edició i dóna el relleu a la marató

Curses per Muntanya

Enguany la 5a Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) constarà finalment de quatre proves, després que s’hagi cancel·lat la que hagués estat la 4a Cadí Ultra Trail.

Els organitzadors de la prova, la Unió Excursionista Urgellenca, han decidit suspendre la distància “ultra” a causa de la dificultat d’oferir una prova d’alta qualitat que garanteixi alhora la seguretat i satisfacció dels participants. Aquesta decisió es pren de forma motivada, després de l’experiència de l’organització i les aportacions dels corredors al llarg de les tres edicions celebrades.

Com a conseqüència, doncs, la Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència serà de quatre proves, començant el 30 d’abril amb la 2a Ultra Estels del Sud. A causa d’aquesta cancel·lació s’ha hagut de modificar el reglament en els punts que s’especifiquen a l’esmena i, per optar a ser campió de la Copa s’escolliran els 3 millors resultats de les 4 proves.

Malgrat la cancel·lació de la Cadí Ultra Trail, sí que es durà a terme la marató Cadí Trail, el 18 de juny, que forma part del calendari de la 3a Copa Catalana de Curses de Resistència de la FEEC.