FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 13/06/2017

La Cadí Trail, segona prova de la Copa Catalana de Curses de Resistència

Curses per Muntanya

La Cadí Trail, organitzada per la Unió Excursionista Urgellenca, segona prova de la Copa Catalana de Curses de Resistència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), es disputa a l’entorn de la Serra del Cadí, el dissabte 17 de juny.

Aquesta marató de muntanya, de 46 quilòmetres i 3.200 metres de desnivell positiu, recorre íntegrament la carena del Cadí. És un recorregut exigent, on pràcticament el cent per cent de la cursa es realitza per corriols, en un gran ambient d’alta muntanya. La prova té un recorregut lineal, sortint des de Martinet i arribant a La Seu d’Urgell.

La major part de la Cadí Trail transcorre per el Parc Natural Cadí-Moixeró, trepitjant indrets com el refugi de Prat d’Aguiló, el Cap de la Fesa o el mític Coll de Creus. Al darrer tram de la cursa, des de la Bastida fins a la Seu d’Urgell, els corredors superen una curta pujada castigada per la calor, i des d’aquí, per corriol i pista, arriben a la meta situada al passeig Joan Brudieu, al centre de la Seu d’Urgell.

Les inscripcions per participar a la Cadí Trail estan obertes i es poden formalitzar a través del web de la FEEC.

Foto / Ivan Torres