FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 16/06/2016

La Cadí Trail modifica el recorregut degut a la previsió de fortes pluges

Curses per Muntanya

La Cadí Trail, organitzada per la Unió Excursionista Urgellenca, tercera prova de la Copa Catalana de Curses de Resistència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), es disputa a l’entorn de la Serra del Cadí, el dissabte 18 de juny. A poques hores de tancar les inscripcions, 270 corredors ja han confirmat la participació.

Atesa la previsió de fortes pluges i baixada de les temperatures l’organització de la cursa, en una decisió consensuada amb els cossos de seguretat de muntanya i la FEEC, ha decidit modificar el traçat inicial de la prova : “Degut al pas d’un front el dissabte 18 de juny amb una baixada notable de les temperatures i fortes precipitacions que seran en forma de neu a partir de la cota 2.000 hem realitzat alguns canvis de darrera hora per tal d’adaptar-nos a aquesta situació. El més significatiu és que no es faran els 13 quilòmetres de carena a més de 2.300 metres d’alçada per no comprometre la seguretat dels corredors”, comunica la direcció de cursa.

La distància es redueix a 43 quilòmetres i el desnivell serà de 2.400 metres positius. El canvi de traçat també afecta al lloc de sortida de la cursa llarga, que no serà des de Martinet, sinó des de La Seu d’Urgell.

Aquestes són les dades bàsiques i horaris per el dia de la cursa:

CADÍ TRAIL

Sortida de la cursa a les 7am de La Seu d’Urgell – No sortirem de Martinet
Distància 43 km – Desnivell 2.400 m+
Arribada, dinar i entrega de premis al parc del Segre.

CADÍ HALF

Sortida de la cursa a les 7am de La Seu d’Urgell
Arribada, dinar i entrega de premis al parc del Segre.

RECOLLIDA DE DORSALS

Divendres 17 de 18 a 20h al Centre Cívic
Dissabte 18 de 5 a 6:45h al Centre Cívic

BRIEFING

Divendres 17 a les 20h al Centre Cívic

APARCAMENT GRATUÏT i ZONA D’ACAMAPADA

Disposareu d’un parquing al costat del parc del Segre on podreu aparcar, instal·lar furgonetes, tendes i el que vulgueu per passar-hi la nit de divendres a dissabte. Aquest aparcament està senyalitzat des de la caserna dels  bombers de La Seu d’Urgell.

MATERIAL OBLIGATORI

Jaqueta paravent
Manta tèrmica
Sistema d’hidratació

Track