FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 04/09/2017

La Burriac Atac, escenari del Campionat de Catalunya de Curses per Muntanya

Curses per Muntanya

La Burriac Atac! serà l’escenari del Campionat de Catalunya de Curses per Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), el dia 9 de setembre, a Vilassar de Mar. La cursa, organitzada per l’AE Centre Excursionista Vilassar de Mar ‘els Piris’, va exhaurir les inscripcions ràpidament i tornarà a ser una gran festa de les curses per muntanya.

La cursa compta amb dos recorreguts. Enguany el circuit llarg és més exigent que en anteriors edicions i compta amb 21 quilòmetres i 1.200 metres de desnivell positiu. El circuit curt, obligatori per la categoria cadet participant al Campionat de Catalunya, i obert també a la resta de corredors, és de 13 quilòmetres i 550 metres de desnivell positiu.

El lloc de sortida i meta és manté. Ambdues curses sortiran des del carrer Sant Joan, al centre de la població de Vilassar de Mar, a les 21 h, i arribaran a la platja de Cabrera.

Una de les novetats més destacades de la Burriac Atac! serà la possibilitat de seguir als corredors ens temps real al seu pas pels controls de cursa i l’arribada. La informació s’actualitzarà a través del lloc web de la cursa.