FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 03/09/2014

La Burriac Atac celebra el desè aniversari amb 750 participants aquest cap de setmana

Curses per Muntanya

La cursa nocturna per muntanya Burriac Atac organitzada pel Centre Excursionista de Vilassar de Mar està d’aniversari. Enguany es compleixen deu anys de la primera edició i s’ha volgut celebrar aquesta efemèride amb 750 corredors que el dissabte 6 de setembre completaran un circuit de 21,9 quilòmetres amb 2.344 metres de desnivell acumulat. La prova, que comença a la plaça de l’Ajuntament de Vilassar de Mar a les 21.30 hores, torna a passar per les poblacions de Cabrera de Mar i Cabrils.

El traçat de la cursa inclosa en el Circuit Català de la Federació d’Entitats Excursionistres de Catalunya (FEEC) aquest any és similar al d’edicions anteriors, però, s’ha ampliat el quilometratge i el desnivell acumulat per donar-hi més vistositat, i perquè els corredors descobreixin nous corriols.

logo-podobio-web

Amb la participació de Podobio

La FEEC i Podobio Sport Solutions han seleccionat aquesta prova per oferir els serveis d’estudis de la marxa i les primeres cures podològiques als participants.

La cursa, manté vives les particularitats que la fan ser tan especial arreu de Catalunya: sortida i arribada a nivell del mar, però amb més de la meitat del seu recorregut per corriols de muntanya. A més, és un dels pocs dies a l’any que es pot contemplar el castell de Burriac il·luminat, i per això s’oferirà xocolata desfeta a totes aquelles persones que pugin al castell per animar als atletes.

Contribució al Banc dels Aliments

En aquesta desena edició es torna a repetir la iniciativa solidària “Vine amb un pà sota el braç” que pretén recollir aliments per al Banc d’Aliments de Cáritas. Totes aquelles persones que portin aliments per al banc, o bé cinc euros solidaris, seran obsequiades amb una fotografia de la cursa. L’organització de la Burriac Atac també destinaran tots els beneficis obtinguts amb la Marrec Atac al Banc d’Aliments de Càrites. Les inscripcions a aquesta cursa no competitiva per infants de 0 a 14 anys que es disputarà el mateix dissabte per la tarda pels carrers urbans de Vilassar de Mar es tancaran als 500 nens i nenes apuntats.